user_mobilelogo

Wij zijn Ondernemend Grootegast....


Slagerij Huizenga
 
 
 
 
 
 
Van der Molen Catering & Partyservice
 
 
 

Anne Bos Service Partners

 
 
 
Ondernemend Grootegast is de Handelsvereniging van Grootegast en omgeving, een actieve -en nog steeds groeiende- club van plaatselijke ondernemers die belangen en commerciële dienstverlening van bedrijven behartigt: samen sta je nu eenmaal sterker en kunnen activiteiten van ondernemers één gezicht naar buiten uitstralen.

In onze dorpen Grootegast en Sebaldeburen bestaat er sinds 1936 een Handelsvereniging Grootegast en Sebaldeburen die zich voor deze activiteiten sterk maakt en o.a. het volgende in zijn doelstelling heeft neergezet:

De vereniging stelt zich ten doel het bevorderen van de (detail)handel, industrie en commerciële dienstverlening in de regio Grootegast - Sebaldeburen en het behartigen van de belangen van degenen die als ondernemer werkzaam zijn in deze sectoren, dat alles in de ruimste zin.
 
Vanwege de omstandigheid dat reeds jarenlang weinig tot geen leden uit het Sebaldeburen lid zijn van de vereniging, zijn doelstellingen en naam van de vereniging in 2017 aangepast, en gaat de vereniging verder onder de naam Ondernemend Grootegast.
 
Onder deze nieuwe naam wil de vereniging ook een nieuwe weg inslaan. In het verleden draaide het voornamelijk om leden met een winkel en de daarvoor georganiseerde (winkel-)acties. In de toekomst gaat de aandacht ook uit naar netwerken, belangbehartiging en presentatie van het dorp in geheel', en meer dan vroeger richt de handelsvereniging zich ook op belangenbehartiging van ondernemers met industriële en algemene dienstverlenende activiteiten.

De handelsvereniging heeft een algemene grondslag, en telt ruim 60 deelnemende ondernemers.
 
U vindt ons op Internet op de site Ondernemendgrootegast.nl en op onze Facebookpagina.